1 000 000 доларів в рамках грантової програми «Talents for Ukraine» для креативних й талановитих українських підприємців

Програма Talents for Ukraine створена завдяки Київській школи економіки та міжнародних благодійників для підтримки нового покоління лідерів в Україні, які є талановитими, вміють діяти нестандартно. Україна майбутнього неможлива без розвитку творчого потенціалу. Мета програми – допомогти українським талантам зростати і розвиватися в нашій країні.

Неординарні, талановиті, яскраві, харизматичні та працьовиті люди — це база для відбудови та розвитку України. Talents for Ukraine допомагає громадянам розкрити свій потенціал та реалізувати ідеї.

Загальний розмір бюджету грантової програми становить 1 000 000 доларів. В рамках грантової програми кожному переможцю пропонується 5 000 доларів на підтримку та розвиток. Члени експертного журі залишає за собою право визначити розмір гранту в індивідуальному порядку.

Хто може взяти участь у конкурсі

Взяти участь у конкурсі можуть талановиті люди, які мають ідею і готові її реалізувати.

Як взяти участь у конкурсі

Для взяття участі необхідно заповнити та подати заявку онлайн за посиланням.

В аплікаційній формі необхідно зазначити:

  • Ваші персональні дані (прізвище та імʼя, номер телефону тощо)
  • сфера діяльності
  • посилання на персональні сторінки у соціальних мережах (Twitter, Instagram, Facebook)
  • додати мотиваційний лист (розкажіть про себе, свої таланти, Ваші вміння, чим Ви займаєтесь, як Ви можете вплинути на суспільство, яка Ваша велика мета. Чому варто саме Вас обрати, тощо)
  • додати мотиваційне відео (Ваша відеопрезентація, у якій Ви маєте змогу показати свою креативність і нестандартність мислення. Покажіть результати роботи або фінальний продукт проєкту)

Головна мета програми – це підтримка саме талантів, українців, які мають ідеї, а не фінансування бізнесу або стартапів. При розгляді заявок, у першу чергу до уваги беруться інноваційність та нестандартність рішень

Після подачі заявки очікуйте на зв’язок від команди KSE Foundation. Тривалість кожного етапу відбору триває від одного до трьох тижнів. У будь-якому випадку команда повідомить Вас ро результату конкурсу. Також про переможців Ви можете дізнатися сайті KSE Foundation за посиланням.

У разі виникнення додаткових запитань – звертайтеся до команди через e-mail: [email protected].

Схожі записи

Підтримка сільського господарства Харківщини

Харківська область знаходиться під постійною ворожою ат...

Гранти для підтримки мікробізнесу

Розвиток підприємництва є важливою сферою економіки буд...

До $ 5 000 на бізнес від організації Людина в біді

Чеська гуманітарна організація Людина в біді за фінансо...

Новини партнерів