100 000 гривень на розвиток власного бізнесу для жінок-підприємниць

Грантовий конкурс створений з метою підтримати жіноче підприємництво в Україні, які наразі продовжують працювати попри війну. Конкурс організовано Франко-українською торгово-промисловою палатою (CCIFU) та проходить вже 5 рік поспіль.

Переможниця премії «Створено жінками – 2023» отримає фінансову підтримку на розвиток власного бізнесу, а також, отримає поїздку в Париж.

Хто може взяти участь у конкурсі

Прийняти участь у грантовій програмі можуть власниці діючого та зареєстрованого згідно діючого законодавства бізнесу. На момент подачі заявки на участь Ваша компанія вже працювала мінімум 3 місяці та мала результати.

Як прийняти участь у конкурсі

Для прийняття участі у конкурсі потрібно заповнити та подати заявку онлайн за цим посиланням. До заявки необхідно додати:

  • документ, підтверджуючий реєстрацію бізнесу
  • презентацію учасниці та її проекту: основні досягнення, досвід роботи, проект розвитку і бізнес-план на 3 роки (до 12 сторінок у форматі ppt)
  • відео про власну компанію та проєкт (до 3 хвилин)

Заявку на участь у конкурсі потрібно подати до 15 березня 2023 року.

Більше деталей про умови участі від CCIFU дивиться за посиланням.

Кожна заявка оцінюється за наступними критеріями: мета бізнесу та її оригінальність, якість наданої презентації, бачення розвитку бізнесу.

Крім грошової допомоги, всі фіналістки отримають консультаційну підтримку і членство у Франко-українській торгово-промисловій палаті.

У разі виникнення додаткових запитань стосовно Премії бізнес-леді, звертайтеся за наступними електронними адресами :

Мод Жозеф – [email protected]

Наталія Дем’янчук – [email protected]

Схожі записи

Новини партнерів