Гуманітарна допомога від СпівДія

Волонтери платформи СпівДія надають допомогу у вигляді продуктових та гігієнічних наборів, одягу, медичних засобів тощо тим громадянам, яким це більше необхідно: населенню, установам, які приймають переселенців (ВПО), шелтерам і волонтерам.

СпівДія – це волонтерська P2P-платформа, що обʼєднує старання волонтерів, бізнесу і нашої держави для того, щоб допомагати українцям під час війни. СпівДія координується за підтримки Офісу Президента України разом з Міністерством розвитку громад та територій України, Міністерством охорони здоров’я України і Міністерством молоді та спорту України.

Як отримати допомогу

Зробити запит на отримання допомоги можна онлайн за цим посиланням. У заяві потрібно зазначити номер телефону та населений пункт, в якому Ви знаходитеся. Статус заявки можна перевірити тут. В режимі реального часу волонтери допомагають людям, тож допомога надходить достатньо швидко.

Зверніть увагу, що в деяких регіонах країни можливо тимчасове припинення прийняття запитів для того, щоб опрацювати попередні звернення.

Крім гуманітарної допомоги, СпівДія також надає:

  • Психологічну підтримку: проводить психологічні консультації для підтримки людей під час війни. Для того, щоб отримати психологічну підтримку, потрібно перейти за цим посиланням і заповнити та відправити форму онлайн.
  • Психоемоційну підтримку діткам віком від 5 до 12 років за допомогою програми неформальної освіти: пізнавальна діяльність та творчі заняття, взаємодія з іншими дітьми і дорослими. Потрібно попередньо зареєструватися на заняття проєкту «СпівДія заради дітей» за посиланням, заповнити та відправити коротку анкету.
  • Юридичну підтримку: правову та інформаційну підтримку для переселенців (ВПО) та інших українців, які постраждали внаслідок війни. Для цього потрібно заповнити форму для отримання підтримки від об’єднання «СпівДія» за посиланням.
  • Карʼєрні консультації: експертна допомога у працевлаштуванні та консультації щодо кар’єрного розвитку. Заповніть та надішліть анкету онлайн за цим посиланням і з Вами зв’яжеться спеціаліст, який призначить вам офлайн чи онлайн зустріч.

У разі виникнення додаткових запитань, звертайтеся за телефоном: +38 (044) 284 19 15.

Схожі записи

Памперси від фонду Chalice of Mercy Inc

Американський Благодійний фонд Chalice of Mercy Inc над...

Гуманітарна допомога від ВПО України

Громадська організація ВПО України створена задля підтр...

Новини партнерів