Продуктова допомога евакуйованим мешканцям з Куп’янської громади

ВПО Куп’янської територіальної громади, які були змушені покинути свої домівки через бойові дії, можуть отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. Підтримка надається Українським Благодійним Альянсом.

Хто може отримати допомогу

Щоб отримати допомогу потрібно відповідати таким критеріям:

  • Мешканці Куп’янської громади, які були евакуйовані внаслідок бойових дій у 2024 році, можуть претендувати на продуктові набори.
  • Необхідно мати довідку про евакуацію або ВПО.

Як отримати допомогу

Щоб отримати допомогу:

  1. Заповніть реєстраційну форму. Для цього варто звернутися за посиланням та надайте необхідну інформацію. Важливо заповнити форму українською мовою та прикріпити чіткі фотографії чи скан-копії документів.
  2. Перевірте якість наданих зображень. Документи мають бути добре видно, і всі дані повинні бути легкими для прочитання.
  3. Очікуйте дзвінка від менеджера.

Підтримка у вигляді продуктового набору видається на одне домогосподарство.Видача наборів здійснюється лише за попереднім запрошенням після підтвердження реєстрації. Адреса отримання допомоги: м. Харків, вул. Тюрінська, 17 (Якіра).

Ця ініціатива є важливою підтримкою для ВПО, що перебувають у складних життєвих обставинах, і допомагає забезпечити їх необхідними продуктами на період адаптації.

Схожі записи

Фінансова допомога від Карітас Кривий Ріг

Благодійний фонд "Карітас Кривий Ріг", що діє при параф...

Фінансова допомога жінкам

Благодійний фонд МАМА МОЯ надає цільову грошову допомог...

Допомога в лікуванні дітей міста Дніпра

Складні дитячі захворювання — це виклик не лише для мал...

Новини партнерів