Безкоштовні операції для цивільних та військових в рамках проєкту “Still Strong”

Війна завдає багато травм як для цивільного населення, так і для військовослужбовців. Для того, щоб підтримати поранених, місія “Face the Future Ukraine” здійснює реконструктивні хірургічні операції. Від початку війни така допомога була надана більше 100 українцям, зокрема для цивільних і військових, що були травмовані через війну. Допомога передбачає  безкоштовні медичні послуги в таких випадках:

  • травми орбіти ока;
  • складні носові травми;
  • відсутні частини щелепи.

Допомогу надають 15 лікарів з інших держав у співпраці з провідними українськими медиками. Операції проводяться для жителів різних регіонів України, в тому числі і ВПО.

Хто може отримати допомогу 

Громадяни України, які постраждали внаслідок воєнних подій, можуть отримати допомогу у вигляді безкоштовного оперативного втручання, якщо вони відповідають наступним критеріям:

  1. Мають мінно-вибухові травми.
  2. Мають пошкодження лиця або шийного відділу.

У випадку необхідності, відновлення кісток відбувається з використанням сучасних біоінженерних технологій — моделювання за допомогою 3Д-принтерів.

Як отримати допомогу 

Відновити здоров’я після поранення й отримати допомогу в проведенні реконструктивних операцій можуть особи, що відповідають умовам проєкту. Для цього їм необароко звернутися за медичною підтримкою та зареєструвалися за посиланням. Після опрацювання заявки, медичні спеціалісти зв’яжуться для уточнення деталей надання підтримки.

Контактні дані для зв’язку й консультації: [email protected].

Схожі записи

Гуманітарна допомога переселенцям

Церква Євангельських Християн-Баптистів за підтримки сп...

Адресна допомога від центру Совине гніздо

Гуманітарний центр Совине гніздо у партнерстві з Partne...

Набори утеплення від Save the Children

Save the Children наразі проводить реєстрацію на отрима...

Новини партнерів