Безвідсотковий кредит для бізнесу

Український бізнес в умовах війни потребує великої підтримки й значних інвестицій. З цією метою значна частина громадян нашої держави можуть отримати кошти для організації чи розширення власної справи. Такий крок дозволить підтримати вітчизняну економіку, а також стане допомогою для українських родин. Центр зайнятості населення сприяє працевлаштуванню громадян завдяки даному проекту. Фінансова допомога надається ВПО та місцевим мешканцям усіх регіонів України, які належать до категорії малозабезпечених і прагнуть створити й розвивати власний бізнес. Розмір допомоги становить 100 000 гривень. Дана сума видається у формі безвідсоткового кредиту терміном на 3 роки. До того ж, програмою визначений перелік умов, за яких грошову позику можна не повертати. Зокрема, у тому випадку, якщо за 3-річний термін податків у державну казну буде сплачено не менше, як 100 тисяч гривень. Ще однією умовою неповернення позики є офіційне працевлаштування двох малозабезпечених осіб мінімум на 2-річний термін.

Хто може отримати допомогу

Українці, котрі бажають організувати або розширити власний бізнес, можуть отримати фінансову допомогу від держави й отримати безвідсоткову позику в розмірі 100 000 гривень за таких умов:

  • Є представниками малозабезпеченої родини.
  • Мають презентацію чіткого бізнес-плану.
  • Готові оформити статус ФОП.

Кошти видаються у безготівковій формі і призначені для придбання обладнання чи інших засобів, необхідних для ведення власної справи.

Як отримати допомогу

Представники малозабезпечених категорії населення, які бажають розпочати власний бізнес, можуть отримати допомогу, якщо нададуть у місцевий Центр зайнятості населення наступні документи:

  • Бізнес-план.
  • Довідка, що підтверджує несудимість особи.
  • Заявка щодо засвідчення відомостей про відсутність або наявність обтяженння на майно.

Скористатися даною підтримкою мають право переселенці та місцеві жителі будь-якого регіону держави. Мапа розміщення центрів зайнятості знаходиться за посиланням.

Контактні дані для додаткової інформації та зв’язку можна знайти на сайтах регіональних центрів зайнятості населення України.

Схожі записи

Дитяче харчування для родин ВПО в Одесі

Українські сімʼї зі статусом внутрішньо переміщеної осо...

Допомога українцям від фонду Nebo Slovian

Благодійний фонд заснований влітку у 2022 року, але ще ...

Новини партнерів